Agenda

Kijk voor het actuele aanbod (workshops en optredens) op:
https://www.facebook.com/GaiaOuranosBuitenkunst

Cursussen & exposities

Sieraden en glasobjekten door Janny Blok

Zaterdag 07 juli 2018 – Zondag 29 juli 2018
Tijd: zaterdag 12.00 – 18.00  /  zondag 10.00 – 18.00
Kosten: gratis

Cursus beeldhouwen

Elke vrijdag, vanaf 7 september 2018

De lessen zijn op een rustgevende, natuurlijke plek aan de Maasdijk in Overasselt, waar bij mooi weer buiten gewerkt kan worden. In blokken van steeds 12 lessen leert u onder begeleiding van kunstenaar Pauline Verkuijlen stap voor stap een beeld uit steen te maken, van ruwe steen tot de afwerking.

Meer informatie vindt u op deze pagina.

Muziek

Bij alle muziekmiddagen in de veldschuur aan de Maas is de entree gratis tenzij anders vermeld. Als dank aan de artiesten wordt er na afloop met de pet rond gegaan voor een vrijwillige bijdrage.

De Baddies

Zondag 9 september, aanvang 15:00 uur

Het vocaal ensemble De Baddies bestaat al meer dan 30 jaar. Hun repertoire kent diverse stijlen, van pop tot jazz, van world tot klassiek. Ze houden van naturel: geen versterking geen effecten. Ze zingen niet alleen a capella maar verzorgen zelf ook instrumentale begeleiding.

Nijmeegs Koper Konsort

Zondag 16 september, aanvang 15:00 uur

Het Nijmeegs Koper Konsort bestaat uit een tiental koperblazers ( trompet, trombone, hoorn en tuba) uit Nijmegen omgeving. Het Konsort bestaat al vanaf 1978. Hun repertoire bestaat grotendeels uit muziek uit Renaissance en Barok maar ook uit eigentijdse werken, van 2- tot soms 10 stemmige muziek! Kijk voor meer informatie op hun website

Dit is het laatste optreden van het seizoen 2018.