Selecteer een pagina

Contact en route

Contactgegevens

Antoinette Nijs
E: info@gaia-ouranos.nl
M: 06 2124 7308

Routebeschrijving naar de veldschuur

De veldschuur van Gaia & Ouranos Buitenkunst op de Maasdijk waar kunst en muziek is heeft geen huisnummer. Met onderstaande routebeschrijving word u ernaar toe geleid.

Komende vanaf A73 vanuit Heumen

Na het passeren van het bord van de bebouwde kom van Overasselt gaat u bij het historische kerkje links af de Zilverbergweg op en weer direct de Tempelstraat in. Bovenop de dijk gekomen gaat u links en komt u bij de veldschuur.

Komende vanuit Nederasselt of Nijmegen via de Hatertse vennen

Als u de parochiekerk aan de Hoogstraat gepasseerd bent gaat u de 2e weg rechts, de Zilverbergweg op (recht tegenover het historische kerkje) en meteen links de Tempelstraat in. Bovenop de dijk gekomen gaat u links en ziet u de veldschuur.

Parkeren

Op de dijk mag niet geparkeerd worden. Tijdens muziekmiddagen kunt u parkeren aan de loswal aan de Maas bij de Tempelstraat. Daarvoor gaat op de dijk gekomen een klein stukje naar rechts en meteen links naar beneden de dijk af.

Navigatie

Indien nodig kunt u Tempelstraat 14, Overasselt invoeren in uw navigatiesysteem. Deze boerderij op dit adres rijd u voorbij en gaat links af de dijk op om bij de veldschuur te komen.